skönhets

Ögonfransar
och bryn

Att färga och forma ögonbryn är ett enkelt men effektivt sätt att förstärka dina ögons naturliga skönhet. Ögonbrynen spelar inte bara en viktig funktionell roll genom att skydda ögonen från svett och smuts, utan de skyddar även det känsliga området kring ögonbrynsbenet. Estetiskt sett är ögonbrynen avgörande. De bidrar till ansiktets helhetsuttryck genom att, när de formas rätt, accentuera ansiktsdrag och ge en tydlig definition åt ögonen.

Vardagslyx

behandlingar

naturlig skönhet

Fransar & Bryn

Brynfärgning inkl. Plockning av bryn 385:-
Plockning och formning av bryn 240:-
Frans eller brynfärgning 290:-
Frans och brynfärgning 385:-
Fördelar
  • Naturligt Framträdande Drag: Framhäv ögonen och ansiktets uttryck utan att använda makeup, vilket ger en mer naturlig skönhet.
  • Tidsbesparande och Smidig: Idealisk för de som finner det svårt att applicera makeup. Denna behandling minskar tiden som behövs för daglig sminkning, då färgen är vattenfast och håller sig perfekt utan att rinna ut. Effekten varar mellan 3-6 veckor.
  • Perfekt för Hårfärgade: Speciellt rekommenderad för personer som nyligen har färgat håret mörkare för att skapa en harmonisk look mellan hår och ögonbryn.
  • Allergivänlig Alternativ: Ett utmärkt val för de som är allergiska mot mascara eller föredrar att inte använda det.
  • Idealisk för Glasögon- och Kontaktlinsbärare: Erbjuder en bekväm lösning för de som bär glasögon eller kontaktlinser, då ingen risk för smetning eller irritation uppstår.
  • Fördelar för Alla Hårfärger: Inte bara ljushåriga personer gynnas av frans- och bryn-färgning. Mörkhåriga individer kommer att märka att deras fransar och bryn får en mer intensiv och framträdande färg, vilket ytterligare betonar ögonen.

exklusiv lyx

Henna Brynfärgning

En komplett skönhetsbehandling som inkluderar noggrann hennafärgning av ögonbrynen samt lätt formning genom plockning.

Pris: 600:-

  • Denna exklusiva behandling ger en distinkt och hållbar färgning. Du kan förvänta dig att färgen håller på huden i upp till 14 dagar
  • Färgen på brynens strån varar i upp till 6 veckor, vilket ger en långvarig, naturlig och framhävande look för dina ögonbryn.