behanadling

nagelbitare

Vi förstår utmaningarna som kommer med att vara en ihärdig nagelbitare eller att hantera naglar som ständigt flisar sig och går av. Men oroa dig inte – hjälpen är här! På Marias nagelvård har vi specialiserade behandlingar och expertis för att hjälpa dig bryta dina vanor och få starka, hälsosamma naglar. Låt oss tillsammans ta itu med dessa utmaningar och ge dina händer den vård de förtjänar.

bryt en ovana

nagelbitare

För nagelbitare erbjuder vi behandlingar som stärker naglarna och hjälper till att bryta vanan. En grundläggande manikyr med närande oljor kan förbättra naglarnas hälsa. För snabba resultat, erbjuder vi nagelförstärkning som direkt ger styrka och vid behov diskret förlängning för att anpassa sig till längre naglar. Personliga konsultationer finns för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan.

Vid en förstärkning läggs gel på din egen nagel.

Före

Du får då en fin stark nagel.

Efter förstärkning

Vid en nagelförlängning väljer du själv längd och form som önskas. Även design väljs ut.

Efter nagelförlängning

Förvandla dina händer

Bryt Vanan att Bita på Naglarna

Att bita på naglarna är en vanlig ovana, men med rätt motivation och våra specialiserade behandlingar kan du övervinna den. Vår belöning till dig är inte bara vackra naglar, utan också ett förnyat självförtroende och en förändring i hur du presenterar dig själv.

Varför Återbesök är Viktiga för Nagelbitare Nagelbitares naglar tenderar att växa snabbare som en reaktion på skadan de utsätts för. De kräver extra skötsel och frekventa återbesök för att hålla dem i bästa skick. Är du osäker på vilken behandling som passar dig? Oroa dig inte, vi är här för att vägleda dig.

Våra Behandlingsalternativ:

  1. Specialanpassad Manikyr: För dig med svårt nedbitna naglar och såriga nagelband, rekommenderar vi en skräddarsydd manikyrbehandling. Vårt mål är att hjälpa dig gå från skadade till hälsosamma och starka naglar.
  2. Förstärkning med Gel: Ett annat alternativ är att förstärka dina naglar med gel. Detta ger dig starkare naglar som kan växa ut naturligt och hållbart.
  3. Nagelförlängning: Välj själv längd och form på dina naglar med en nagelförlängning. Du får omedelbart långa, naturligt vackra naglar. Komplettera med särskild vård för såriga och torra nagelband.

Nagelolja: Din Dagliga Hjälte Ett första steg i din vård är att regelbundet använda nagelolja. Perfekt för torra och spruckna naglar och nagelband, vår nagelolja med pipett gör det enkelt att applicera. Använd den minst 2-4 gånger dagligen för bästa resultat. Dessutom har vi ett erbjudande just nu – köp tre flaskor nagelolja och betala endast för två!

Din Resa Till Vackra Naglar Börjar Här Vi på Marias nagelvård är engagerade i att göra din dröm om vackra naglar till verklighet. Välkommen till oss och påbörja din resa mot starka, hälsosamma naglar idag!

Provnagel Gratis
För dig som är osäker på om konstnaglar är något för dig så gör vi gärna en provnagel HELT GRATIS.