skönhets

Lash Lift och Brow lift

Ett enkelt sätt att få färg och inramning på sina ögon. Ögonbrynen hjälper till att skydda ögonen från svett och smuts att tränga in i ögonen. Brynen skyddar också ögonbrynsbenet. Utseendemässigt har brynen en stor roll eftersom de, genom korrekt formning, framhäver dragen och i ansiktet markerar ögonen.

unna dig

Lash Lift & Brow lift behandling

Upplev en förvandling av dina ögonfransar med vår Lash Lift-behandling, där vi skapar en semi-permanent böj på dina naturliga fransar enligt dina önskemål. Resultatet är en imponerande, naturlig böj som kan hålla i upp till 12 veckor, beroende på dina fransars tillväxtcykel. För optimalt resultat, rekommenderar vi ett återbesök efter 6-8 veckor.

Vår Brow Lift-behandling förvandlar dina ögonbryn till mer definierade och välformade. Vi hanterar allt från ostyriga, buskiga bryn till att ge tunnare bryn en fylligare form. Denna behandling har en hållbarhet på cirka 6 veckor och inkluderar färgning och plockning av bryn.
Både Lash Lift och Brow Lift inkluderar en närande keratinbehandling som stärker och skyddar dina fransar och bryn.
Lash Lift: 790:-
Brow Lift: 690:-

För att garantera bästa möjliga resultat, ber vi dig komma osminkad till din bokade tid. Tack för din förståelse!

För att underhålla och maximera effekten av Lash Lift, rekommenderas daglig användning av vår keratin mascara. Denna genomskinliga mascara appliceras före din vanliga mascara som ett extra skyddslager och är tillgänglig för köp på vår salong.
Fördelarna med en Lash lift behandling
  • Naturlig böjning: Dina fransar formas i en attraktiv böj, vilket framhäver ögonens naturliga skönhet.
  • Långvarig effekt: Böjningen håller i upp till 12 veckor, med rekommenderat återbesök efter 6-8 veckor för att bibehålla det perfekta utseendet.
  • Fransförstärkning: Behandlingen är berikad med vitaminer och mineraler, som verkar för att stärka och vårda dina fransar.
  • Keratinboost: Med keratin, känd för att öka fransarnas styrka med upp till 40%, och ge dem en längdtillväxt på 2-3%, får du fransar som inte bara ser bättre ut, utan också är hälsosammare.
  • Skonsamma ingredienser: Vi använder endast parabenfria och veganska produkter, vilket garanterar en skonsam och etisk behandlingsprocess.