kontakt

HAr du en fråga?

Viktig information: Jag har öppet för DIG!
Mån-ons: 10:30 – 16:00 övriga tider gälller tidsbokning och överenskommelse, efter 16 eller Helgdag kostar det 150kr extra.
Kom gärna en stund före din tid för att hinna tvätta händerna och välja den design som önskas.
Vid utebliven tid debiteras du med 100% av behandlings priset. Vid försent avbokad tid debiteras du 80% av priset. 24 timmar gäller.

Har du en fråga?

Hos Marias Nagelvård värdesätter vi öppen kommunikation och strävar efter att ge dig bästa möjliga service.
Har du några frågor eller funderingar gällande våra nagelvårdsbehandlingar, produkter eller bokningsprocessen? Tveka inte att höra av dig!

frågor

vanliga frågor

Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna

Tidsbokning görs via telefon på nummer: 070 565 13 56 eller via mail: info@mariasnagelvard.se.

Just nu har vi väldigt hög belastning på våra behandlingar och kan därför inte ta emot fler kunder för tillfället.

Allt beror på hur dina naglar ser ut idag och vad du vill uppnå. Bas manikyr för en uppfräschning av naglar o nagelband el en förstärkning av naglarna för att uppfylla en längre och hållbar nagel på sikt. Alt en kort förlängning av naglarna. Täta återbesök rekommenderas.

En fullständig nagelförlängningsbehandling kan ta allt från 1 till 3 timmar beroende på vilken teknik som används och hur detaljerad design du önskar.

Pedikyr är kosmetisk behandling av fötterna och tånaglarna, medan fotvård kan inkludera behandlingar för fotrelaterade problem som hård hud, liktornar eller inåtväxande tånaglar. Vi utför bara Pedikyr- Fotvårds behandlingar på friska fötter. Spa Fotvård

En professionell pedikyr håller i genomsnitt fyra till sex veckor. Vi rekommenderar regelbundet underhåll för bästa resultat och fotvård.

För att dina nagelförlängningar ska hålla så länge som möjligt bör du undvika att utsätta dem för starka kemikalier, använda handskar vid behov, och återkomma till salongen för regelbundet underhåll.

När de appliceras och tas bort korrekt av en professionell skadar inte nagelförlängningar dina naturliga naglar. Vi försäkrar oss om att använda skonsamma metoder för att bevara dina naglars hälsa.

Vi följer strikta hygienrutiner som inkluderar sterilisering av alla instrument, engångsmaterial där det är möjligt, och noggrann rengöring av behandlingsområdena mellan varje kund.